Doetip 12 | Maak een deurpostselfie

Thuis. Foto's en verhalen van Nederland in coronatijd

Over ruim een week ligt het fotoboek “Thuis. Nederland in coronatijd” in de winkel. Het is een prachtig koffietafelboek met foto’s van fotograaf Ton Bennemeer. Wij, de Schrijfjuffers Antoinette Kalkman, Barbara Sevenstern en Tamara Onos mochten de teksten erbij schrijven. Uitgeverij van Brug zorgt ervoor dat het boek ook daadwerkelijk in de winkel ligt en iedereen het kan kopen. 75 indrukwekkende (beeld)verhalen van mensen zoals jij en ik. En af en toe een paradijsvogel. Een boek over herkenning en bewondering. Een boek dat laat zien hoe iets negatiefs ook positieve elementen kan hebben.

De eerste 1.000 zijn verkocht. Feest!

Wij hebben de afgelopen maanden met hart en ziel aan dit bijzondere project gewerkt. En natuurlijk zijn we enorm bevooroordeeld, maar oh jeetje WAT IS HET MOOI GEWORDEN. Echt een eyecatcher voor op de koffietafel en het beste cadeau voor onder de kerstboom. En raad eens wat…de eerste 1.000 exemplaren zijn inmiddels in de voorverkoop verkocht. Daar zijn we enorm trots op. Tijd voor een feestje, vinden wij. Dat mag natuurlijk niet, maar cadeautjes geven mag gelukkig nog wel.

Win een exemplaar van Thuis.

Jij kunt een exemplaar van Thuis. winnen. Hoe? Dat is heel eenvoudig. De foto’s in Thuis. zijn allemaal voor of vlakbij de voordeur geschoten. De deurpost dient hierdoor als het ware als passe partout voor het beeld.

Deurpostselfie

Een thuis is belangrijk voor iedereen. Dat tonen de foto’s in Thuis., en daar zijn we in heel Nederland (en daarbuiten) door dit bijzondere jaar nog meer bewust van geworden. Wij. Jullie. Je familie. De buurvrouw, je collega’s. Iedereen. En elk huis heeft een deurpost die dient als passe partout voor het huis dat ons (hopelijk) een Thuisgevoel geeft. Daarom introduceren we vandaag een nieuw woord: de #deurpostselfie. Wil jij een exemplaar van Thuis. winnen? Plaats dan een deurpostselfie op Instagram of Facebook. Tag de @Schrijfjuffers en @Tonbennemeer en gebruik bij jouw foto de hashtag #deurpostselfie. Via onze website en social media kanalen laten we regelmatig weten wie een exemplaar van Thuis. in huis mag verwachten.

p.s. Degene die ons bericht deelt, maakt extra kans op Thuis.

Wellicht vind je dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.