Wie zijn de Schrijfjuffers?

Wij zijn Antoinette Kalkman, Barbara Sevenstern en Tamara Onos. Drie schrijfvriendinnen, aan elkaar verbonden door één sterke gemeenschappelijke wens: het schrijven en op de markt brengen van onze boeken.

We ontmoetten elkaar tijdens een schrijfweek in Portugal waar, ondanks onze verschillende karakters, een band werd gesmeed. Toen nog met z’n vijven, inmiddels met drie vaste leden. Onze ereleden Ellis Souwerbren en Kristel Stassen volgen ons met iets meer afstand op de voet. Hun blogs zijn uiteraard nog hier op onze website te lezen onder Schrijfjuffers blogs.

Sinds onze ontmoeting schrijven we samen. Niet letterlijk aan dezelfde tafel, maar wel met elkaar. We appen veel, lezen en becommentariëren elkaars werk, bespreken alle meevallers en tegenslagen en stimuleren elkaar om door te zetten, ook als het schrijfproces stagneert.

Ondanks de diversiteit in persoonlijkheid en achtergrond hebben we veel gemeen: allemaal zijn we ondernemend (én ondernemers), openhartig, eigenzinnig en volhardend.

Graag nemen we je mee in de boeiende, soms moeizame maar altijd optimistisch gestemde reis van vier auteurs, op weg naar publicatie en verkoop van onze boeken.

Foto: Ton Bennemeer