Wie zijn de Schrijfjuffers?

Wij zijn Tamara Onos, Barbara Sevenstern, Kristel Stassen en Antoinette Kalkman. Vier schrijfvriendinnen, aan elkaar verbonden door één sterke gemeenschappelijke wens: het uitgeven van ons eerste (fictie)boek.

SchrijfjuffersWe ontmoetten elkaar tijdens een schrijfweek in Portugal waar, ondanks onze verschillende karakters, een band werd gesmeed. We waren destijds overigens met zijn vijven: erelid Ellis Souwerbren volgt ons met iets meer afstand op de voet.

Sinds onze ontmoeting schrijven we samen. Niet letterlijk aan dezelfde tafel, maar wel met elkaar. We appen veel, lezen en becommentariëren elkaars werk, bespreken alle meevallers en tegenslagen en stimuleren elkaar om door te zetten, ook als het schrijfproces stagneert.

Ondanks de diversiteit in persoonlijkheid en achtergrond hebben we veel gemeen: allemaal zijn we ondernemend (én ondernemers), openhartig, eigenzinnig en volhardend. Onze boeken gaan er komen, daarvan zijn we overtuigd.

Graag nemen we je mee in de boeiende, soms moeizame maar altijd optimistisch gestemde reis van vier auteurs, op weg naar hun eigen boek.