Publicaties

Publicaties Schrijfjuffers

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: de gemeenschappelijke wens om onze schrijfinspanningen te publiceren, in het bijzonder ons eerste (fictie)boek, is wat ons verbindt. Daar werken we hard aan en niet zonder resultaat.

Zo debuteerde Tamara op 3 februari met de thriller Onder Invloed bij Uitgeverij LetterRijn en op 11 mei lanceerde Antoinette haar thriller Bonuszoon tijdens het Boek 10 Festival van Godijn Publishing. Een lancering die ze nog eens groots overdeed op 19 mei op de plaats delict. En inmiddels kunnen we ook verklappen dat Familiegeluk van Barbara hèt kerstcadeau van het jaar zal zijn.

Thrillerdebuten

Onder Invloed | Tamara Onos
Uitgever: LeterRijn
Wanneer een visser in een Gelders natuurgebied verdrinkt, wijt de politie dit aan dronkenschap. Renske Nijland gelooft hier niets van. Als expert gevaarlijke stoffen is zij ervan overtuigd dat iets of iemand het slachtoffer heeft bedwelmd. Met de dood tot gevolg. Ze bijt zich vast in het mysterie, maar kan niet voorkomen dat ze haar kinderen daarbij ongewild in levensgevaar brengt.

Wat anderen zeggen over Onder Invloed: alle recensies

Te koop via de Uitgeverij Letterijn, Bol.com en alle boekhandels in Nederland. Inmiddels is de tweede druk een feit. Deze druk heeft een ander jasje gekregen. Daarnaast is het boek nu ook als luisterboek te verkrijgen via http://www.luisterrijk.nl en http://www.storytel.com

Bonuszoon | Antoinette Kalkman
Uitgever: Godijn Publishing
Lauren wordt verdacht van de moord op de buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets in staat is, maar ze heeft alle schijn tegen. In haar pogingen om de ware toedracht te achterhalen, dreigt ze de grip op haar leven te verliezen. Ze raakt verwijderd van haar geliefde en hun gezin en belandt in een levensbedreigende situatie. Wordt het geloof in haar eigen intuïtie haar uiteindelijk fataal?

Wat anderen zeggen over Bonuszoon: alle recensies

Te koop via Godijn Publishing, Bol.com en alle (online) boekhandels in het land.

Familiegeluk | Barbara Sevenstern
Uitgever: Crime Compagnie
Samen met haar jeugdliefde Mark leidt Lisette een rustig bestaan in Den Haag. Hier komt echter een abrupt einde aan als haar moeder overlijdt. Ze bleek al vijftig jaar een geheim met zich mee te dragen. Wat is er toen precies gebeurd? Met als enige houvast een oud adresboek van haar moeder gaat Lisette op zoek naar de waarheid. Daarmee zet ze bestaande familieverhoudingen op scherp en wordt al snel duidelijk dat niets is wat het lijkt.

Familiegeluk is een feelgood thriller over verlies, familiebanden en de allesbepalende behoefte aan erkenning.

Beschikbaar vanaf 13 december 2019 bij de Crime Compagnie. Nu al te reserveren via Bol.com.

Verhalenbundels

Naast alle thrillers is er nog meer van onze hand. Zo schreef Antoinette het titelverhaal van de bij Droomvallei verschenen verhalenbundel Paal 15 en het korte verhaal Kreukelhanden bij de recente bundel Onthullingen van Godijn Publishing. En van ALLE Schrijfjuffers is er een verhaal te lezen in de verhalenbundel 21 Groene Kevers die in het najaar van 2019 uitkomt bij datzelfde Godijn Publishing.

Schrijfproject

Van de 21 hoofstukken uit het online schrijfproject Geef de pen door zijn er zeven van de hand van Antoinette, Barbara en Tamara. Nu nog alleen op Vrouwenthrillers.nl te lezen, straks ook als EPUB uitgegeven door de Crime Compagnie.

Wist je dat…

Antoinette in 2013 ook al eens een boek schreef? Schuld & Boete is een jubileumboek met 19 geromantiseerde verhalen, gebaseerd op ware gebeurtenissen uit de financiële praktijk, waar Antoinette tot voor kort in werkzaam was. In twee drukken vonden 5.000 exemplaren hun weg naar de lezer.  Het boek is onder meer verkrijgbaar via Bol.com.

Wellicht vind je dit ook leuk?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.