Barbara Sevenstern

Barbara Sevenstern

Barbara, dat ben ik. Levensgenieter, schrijver en (gast)blogger, communicatiespecialist en moeder van drie kinderen. Met hen en echtgenoot woon ik in een niet zo hippe, maar wel gezellige en praktische buitenwijk van Den Haag.

Dat Boek

Toen ik zo’n vier jaar geleden riep dat ik nu eindelijk Dat Boek ging schrijven, keek niemand verrast op. Ook was er vertrouwen. “Jij zegt al zo lang dat je een boek gaat schrijven, dat moet er wel komen,” was de veelzeggende reactie van een studievriendin. Na een lange zoektocht naar het juiste verhaal en de juiste schrijfstijl, veel schrappen, herschrijven en luisteren naar advies van kenners en meelezers, is het manuscript van de feelgood thriller Familiegeluk een feit. 2019 wordt voor mij het jaar van manuscript tot publicatie.

Tot die tijd

Voor wie niet kan wachten tot het zover is, heb ik goed nieuws. Het afgelopen jaar deed ik mee aan het schrijfexperiment ‘Geef de pen door‘ van Vrouwenthrillers.nl (hoofdstuk 10 & 18). En komend voorjaar kun je een kort verhaal van mij lezen in de verhalenbundel ‘21 Groene Kevers‘ van Godijn Publishing. Naast Schrijfjuffers.nl heb ik mijn eigen blogsite barbaraschrijft.nl en vind je mijn blogs o.m. bij In De Buurt, De Hofpas, JM voor Ouders en Schrijvenonline.org.