Kijktip 5 | Bookstore Day 2019 – 25 mei

Voor de derde keer op rij is er een heuse Bookstore Day. Aan deze dag doen ruim 200 zelfstandige boekhandels mee.

OntNetflixen

Twee jaar terug is de Bookstore Day voor het eerst georganiseerd. Het doel van deze dag is het tegengaan van de ontlezing. Steeds minder mensen lezen, steeds meer mensen Netflixen. Persoonlijk denk ik dat het één het ander niet uitsluit.

Boekhandel-attracties

Op Bookstore Day organiseren de boekhandels gedurende de dag lezingen, poetry-slams, voorlees-sessies, interviews. De meeste boekhandels hebben op deze dagen ook interessante aanbiedingen.

Tip-tip-tip

Wat deze dagen interessant maakt voor gepubliceerde en nog niet gepubliceerde schrijvers is dat je zelf een lezing kunt houden of kunt luisteren bij andere schrijvers. Natuurlijk zijn dit ook de momenten om contacten op te doen met jouw favoriete boekwinkel. Altijd handig voor als jouw boek straks in een winkel terecht moet komen.

Schrijfjuffers in actie

De Gelderse schrijfjuffers mogen op 25 mei ook het podium op. Een gezellig praatje en feedback op de presentaties zijn altijd welkom.

Antoinette leest na de lunch voor uit haar boek Bonuszoon bij Hijman Ongerijmd in Arnhem (12:00 – 13:00)

Ook in Boekhandel Van Kooten in Veenendaal leest Antoinette voor uit eigen werk (15:00 – 16:00)

Bij boekhandel Jansen & De Feijter in Velp vertelt Tamara over het centrale thema uit haar boek Onder Invloed (16:00 – 17:00)

Wellicht vind je dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.