Leestip 22 | Bonuszoon

Bonuszoon | Antoinette Kalkman

Bonuszoon van Schrijfjuffer Antoinette Kalkman werd tweede bij de Beste Nederlandse Thriller competitie 2019. Tweede! De competitie is georganiseerd door Thrillers and More en de uitslag is naar onze mening volledig terecht. Natuurlijk zijn we bevooroordeeld. She is one of us! Het lijkt ons daarom goed om anderen te laten vertellen waarom dit boek een absolute must is. Leestip nummer 22 (twee – twee): Bonuszoon van Antoinette Kalkman.

Wendy Wenning van Vrouwenthrillers:
Bonuszoon haalt zijn kracht uit de personages en het is intens genieten van de indringende psychologie.’ 4,5*

Hebban recensent Guy Doms:
Een thrillerdebuut dat er werkelijk zijn mag, met een doortastende en aangehouden psychologische boventoon.

Bianca van Thrillers and More:
Bonuszoon is een psychologisch goed onderbouwde thriller met gruwelijke elementen waarin het leed wat twee families treft niet te overzien is, dit alles door het lot bepaald, zo bizar kan het leven zijn. Wraak en jaloezie raken zo diep in sommige gedachten geworteld dat deze familietragedie onvermijdelijk lijkt te zijn. 4,5*

Carlita van Rossum van de Perfecte buren:
Elke zin heeft een functie, de puzzelstukjes komen langzaam bij elkaar en de spanning wordt tot aan het eind toe vastgehouden.

Hanneke Tinor-Centi, literair agent:
Bonuszoon is een psychologische thriller die menig lezer in zijn/haar ban zal krijgen. Een geladen en rakend verhaal met personages die zó goed zijn gekarakteriseerd dat je het gevoel hebt hen werkelijk te kennen of op zijn minst te hebben ontmoet.

En zo voort, en zo verder. Oh, en hadden we al verteld dat Bonuszoon de een na beste Nederlandse thriller van 2019 is? Lezen dat boek!

Wellicht vind je dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.