Doetip 9 | Webinar Hoe zit dat nou?

De populair wetenschappelijke bundel Hoe zit dat nou? Zin en onzin over alledaagse gevaren van Schrijfjuffer Tamara Onos, ziet dinsdagavond 7 juli het licht tijdens een hybride boekpresentatie; zowel in de bibliotheek van Dieren als online.

Experts vertellen

Drie experts geven korte presentaties over onderwerpen die ook in het boek aan de orde komen. De TedEx-achtige praatjes worden afgewisseld met korte verhalen uit Hoe zit dat nou? Voorgelezen door voice-over actrice Machteld van der Gaag.

  • Fedor Gassner, bioloog en tekenexpert vertelt in zijn presentatie ‘Tactieken van de teek’ over het kleine beestje dat volop rondspringt in onze leefomgeving.
  • Janneke Bazelmans, milieujurist, campaigner en auteur gaat in op de vraag hoe we mensenrechtenschendingen door bedrijven in productieketens wereldwijd kunnen voorkomen
  • Het laatste inhoudelijke verhaal ‘Hou je huid’ heel wordt gegeven door Johan Timmerman, epidemioloog en arbeidshygiënist.

Volg de boekpresentatie online!

Vanwege de coronamaatregelen kunnen er maar 25 deelnemers de presentaties  live bijwonen. Maar geen nood, je kunt de verhalen ook thuis met livestream bijwonen via je eigen computer. Je krijgt een link doorgestuurd zodat je met één druk op de knop alle presentaties live kunt volgen en vragen kan stellen via de chat.

Presentatie bijwonen?

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 7 juli van 19:30 tot 21:30 in de bibliotheek in Dieren. Opgeven voor de webinar of voor het bijwonen in de bibliotheek kan via de website van de bibliotheek https://veluwezoom.op-shop.nl. De entree is gratis.

Het boek Hoe zit dat nou? Zin en onzin over alledaagse gevaren wordt uitgegeven door Kosmos Uitgevers en is vanaf 7 juli verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels. De Readshop Dieren zal tijdens de bijeenkomst aanwezig zijn met boeken voor mensen die graag een gesigneerd exemplaar willen hebben.

Wellicht vind je dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.