Doetip 4 | Ga op schrijfvakantie

Gratis beeld van Pexels.com

Wie geabonneerd is op de nieuwsbrief van Schrijven Online heeft hem wellicht al gezien, de schrijfvakantie special. Een gratis online uitgave met een inleiding op het fenomeen schrijfvakanties en verhalen van aanbieders in het binnen- en vooral buitenland.

Schrijffocus

Het is onze tip voor deze week, want wij zijn fan van schrijfvakanties. Niet alleen omdat het ons bij elkaar heeft gebracht, maar ook omdat het je als schrijver zoveel brengt. Een weekend of week focussen op je schrijven, betekent meters maken én een vruchtbare basis leggen waarop je, eenmaal terug in de hectiek van het dagelijks leven, ook nog kunt doorschrijven.

Denk in oplossingen

Zijn de genoemde schrijfvakanties ietwat te ambitieus voor jouw portemonnee, een paar dagen op het huis van iemand anders passen of een last minute boeken bij jou in de buurt, zijn ook opties. Je mist dan weliswaar de toegevoegde waarde van een groep en de begeleiding van een schrijfcoach, maar je geeft jezelf op z’n minst de gelegenheid om in alle rust aan je verhaal te werken. En wellicht is dat precies wat jij nodig hebt.

Wellicht vind je dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.