Doetip 3 | Middelburg, here we come!

Deze week hebben we een hele leuke tip voor je. Zaterdag 1 februari zijn we namelijk te gast bij boekhandel De Drvkkerij in Middelburg. Een mooie aanleiding voor een dagje (of zelfs weekend) Zeeland.

Dé boekhandel van Middelburg

De Drvkkerij is zo’n boekhandel waar elke boekliefhebber minstens een keer geweest moet zijn. Naast heel veel leesvoer voor jong en oud, vind je er ook een mooie muziekcollectie, originele cadeautjes en kun je er genieten van heerlijke huisgemaakte lunches.

Signeersessie en Moordspel

Zaterdag 1 februari signeren Antoinette, Barbara en Tamara er tussen 13 – 16 uur hun thrillers Bonuszoon, Familiegeluk en Onder Invloed.

Beste thrillers 2019

Bonuszoon belandde eind vorig jaar op de tweede plaats van de Beste Thriller Nederlandstalig 2019 bij Thrillers & More. Onder Invloed mag zich sinds afgelopen maandag De Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2019 bij Vrouwenthrillers noemen. Het recent verschenen Familiegeluk behaalde een knappe vierde positie in diezelfde lijst.

Moordspel

Om 13.30 en 14.30 uur kun je tevens meedoen aan het Moordspel, met als plaats delict Middelburg. Inschrijven is niet nodig. De winnaar van dit spannende spel gaat naar huis met een fijne Schrijfjuffers goodybag.

Alle reden dus om zaterdag 1 februari naar Middelburg af te reizen. Zien we je daar?

Wellicht vind je dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.