Feestelijke bekendmaking

Photo by cottonbro from Pexels

De Zomerschrijfwedstrijd die we samen met De Bibliotheek Veluwezoom organiseerden, heeft vele mooie verhalen opgeleverd. De grote vraag is nu natuurlijk: wie heeft het het beste gedaan? En wát maakt dat verhaal zo goed?

Dit alles wordt bekendgemaakt op:

donderdagavond 17 september

van 19.00- 21.00 uur

in de Bibliotheek Dieren (Gelderland)

Op deze feestelijke bijeenkomst lezen we de mooiste verhalen voor, is er muziek én heb je nogmaals de kans om ons te ontmoeten en ons de hemd van het lijf te vragen naar onze schrijfervaringen.

Uiteraard hebben we alle ingezonden verhalen met aandacht gelezen en voorzien van feedback en tips, zodat alle deelnemers aan de verhalenwedstrijd weer een stap verder komen in hun schrijfproces.

Ben jij er ook bij?

Wil jij ook de feestelijke bekendmaking van de winnaar op 17 september bijwonen? Meld je dan aan via bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of direct bij de Bibliotheek Dieren, tel. 0313-41 54 76.

De entree is gratis, maar vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht.

En tot slot: heb jij ook interesse in het schrijven van verhalen? Ga dan naar het YouTubekanaal van de Bibliotheek Veluwezoom. Daar delen we onze 10 gouden tips om ook jouw verhaal tot een succes te maken.

Wellicht vind je dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.