Leestip 31 | Hoe zit dat nou?

Vandaag kunnen we trots aankondigen dat Schrijfjuffer Tamara binnenkort haar 2e boek publiceert. Na haar goed verkopende thriller ‘Onder invloed’, uitgegeven bij Uitgeverij LetterRijn, verschijnt op 7 juli a.s. Tamara’s eerste non-fictieboek: ‘Hoe zit dat nou?’, bij Kosmos Uitgevers.

Dit boek is een ‘must’ voor iedereen die veilig door het leven wil gaan, maar zich daarnaast niet overal zorgen over wil maken. Naast auteur is Tamara hogere veiligheidskundige en gespecialiseerd in milieu, arbeidsveiligheid en gezondheid. Het klinkt misschien een beetje stoffig, maar dat is het zeker niet.

Tamara is in staat om ons op humoristische wijze bewust te maken van alledaagse zaken die ons mogelijk bedreigen, zoals gevaarlijke stoffen, giftige dieren, kunststofkorrels of in brand vliegende apparatuur. Maar ze kan ook relativeren: soms worden risico’s overschat.

Wees voorzichtig, is de boodschap, maar ook weer niet te bang.

Het boek is al te reserveren bij Kosmos Uitgevers en dat zou ik zeker doen! Het is leerzaam, leuk en leest heerlijk weg in de zon (met zonnebrandcrème, natuurlijk ;-))

Wellicht vind je dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.