Leestip 43 | Boeit me niet

Elizabeth Gilbert kennen we van de verfilmde bestseller Eat, Pray, Love. Ook zij kampte met te weinig schrijftijd. Lees hier hoe zij het oploste, maar vooral waarom zij het oploste. Ik kan het alleen maar voluit beamen en onderschrijven.

Dus vanaf nu beantwoord ik alle (zelf)gemaakte opmerkingen over mijn uit de klauwen groeiende tuin, mijn regelmatig lege koelkast, mijn veel te laat vervangen dekbedden, de gemiste verjaardagen, de niet bezochte vage kennissen, de niet gelezen boeken, de niet gevolgde cursussen, de wel heel karige blogs en de niet gelopen rondjes met exact drie woorden. Vrij vertaald naar Elizabeth Gilbert: Boeit me niet.

Hopelijk is het genoeg.

Photo credit: Lukas Blazek on Unsplash

Wellicht vind je dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.