Publicaties

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: de gemeenschappelijke wens om onze schrijfinspanningen te publiceren, in het bijzonder ons eerste (fictie)boek, is wat ons verbindt. 

Daar werken we hard aan en niet zonder resultaat.

Thrillerdebuten

3 februari kwam Tamara’s debuuthriller Onder Invloed uit bij Uitgeverij LetterRijn en op 11 mei lanceerde Antoinette haar thriller Bonuszoon tijdens het Boek 10 Festival van Godijn Publishing. Beide boeken zijn inmiddels als luisterboek verkrijgbaar. Familiegeluk van Barbara (uitgeverij De Crime Compagnie) is nu al te reserveren en vanaf 13 december te koop.

Verhalenbundels

Antoinette schreef al eerder Schuld en Boete en inmiddels is daar het titelverhaal van Paal 15 bijgekomen én het korte verhaal Kreukelhanden in de bundel Onthullingen, beiden Godijn Publishing.

Met haar korte verhaal De Kluis won Kristel de tweede prijs én een plek in de historische verhalenbundel Et Ille, ook bij Godijn Publishing. 

Van Barbara is er het korte verhaal Familieweekend te lezen in de spannende verhalenbundel De Donkere Dagen die begin november bij de Crime Compagnie verscheen.

En als uitsmijter: van ALLE Schrijfjuffers is er een verhaal te lezen in de verhalenbundel 21 Groene Kevers die eind november uitkomt bij Godijn Publishing.

Schrijfproject

Van de 21 hoofstukken uit het online schrijfproject Geef de pen door zijn er zeven van de hand van Antoinette, Barbara en Tamara. Alleen op Vrouwenthrillers.nl te lezen.

Gastblogs

Af en toe maken we een schrijf-uitstapje. Afgelopen zomer waren we te gast bij de Vlaamse en Nederlandse leesclub Perfecte Buren en momenteel ondersteunen we op Thrillers & More de spannende schrijfwedstrijd Zwarte Sneeuw, met hopelijk inspirerende en enthousiasmerende blogs voor alle (aspirant) deelnemers. Tenslotte kun je op Vrouwenthrillers.nl maandelijks een blog van onze hand lezen.